Skip to main content
Til toppen

Rens

Rengjørere spiller en avgjørende rolle for å gjenopprette energieffektiviteten til eksisterende sentralvarmesystemer. Tilsvarende vil fjerning av installasjonsrester, loddemetall og flussrester fra nye installasjoner optimalisere ytelsen til et system og forlenge anleggets levetid.

Visning
Sorter
Fernox F3 Cleaner 10 liter

Cleaner F3 er en universal rengjøringsmiddel designet for bruk i HVAC- og lett kommersielle varme- og kjølesystemer. Den kan brukes for forhåndskommissionering av nye systemer, fjerning av flussrester, olje/fett og annet installasjonsavfall. Cleaner F3 kan også brukes for å fjerne slam, kalk og andre sirkulerende partikler i eksisterende forurensede systemer, og dermed forbedre effektiviteten og unngå skade på systemkomponenter. Denne høytytende og rasktvirkende rengjøringsmiddelet er kompatibelt med alle metaller og materialer som vanligvis brukes i varme- og kjølesystemer, inkludert stål og aluminium. Én 10 liters beholder behandler inntil et 2000 liters system med en doseringsrate på 0,5%. Universell, pH-nøytral rengjøringsmiddel for forhåndskommissionering av nye og eksisterende HVAC- og lett kommersielle varmesystemer. Spesielt formulert for å fjerne ledende flusmidler, oljer, fett, jernoksid og annet systemavfall raskt og effektivt. Anbefales å stå i systemet i opptil én uke under driftsforhold. Inhibert rengjøringsmiddel designet for å beskytte systemet under rengjøring. Inneholder rasktvirkende dispersantteknologi som er egnet for alle typer systemvann: hardt, mykt, kunstig myket og demineralisert vann. Ikke-skummende formel som er lett å fjerne fra systemet etter bruk, noe som sparer tid på stedet.

8525974
Fernox F3 Cleaner 500ML

Cleaner F3 er en effektiv, universell pH-nøytral, ikke-skummende væske som fjerner slam, kalk og rusk fra eksisterende sentrale varmesystemer for å gjenopprette oppvarmningseffektiviteten og eliminere kjelstøy. Cleaner F3 er ideell for å fjerne flussrester og annet installasjonsavfall for å bidra til å forlenge levetiden til kjelen og effektiviteten til systemet. Den er egnet for bruk ved kraftspyling for å akselerere rengjøringsprosessen i eksisterende og forurensede systemer. Cleaner F3 er et ikke-skadelig produkt som er kompatibelt med alle metaller som vanligvis brukes i varmesystemer, inkludert aluminium. En 500 ml flaske behandler et system på 130 liter, opptil 16 radiatorer eller 250 kvm gulvvarme. Fjerner slam, kalk og annen forurensning for å gjenopprette energieffektiviteten og forlenge system- og kjellelevetiden. pH-nøytral, ikke-skadelig, ikke-skummende formel som er rask og enkel å fjerne fra systemet – sparer tid på stedet. Kompatibel med alle metaller og materialer som vanligvis brukes i varmesystemer, inkludert aluminium. Effektivt, universelt rengjøringsmiddel for forhåndskommissionering av nye og eksisterende varmesystemer.

8525457
Fernox F3 Cleaner Express 400 ml

Cleaner F3 er et effektivt, universelt pH-nøytralt, ikke-skummende rengjøringsmiddel som fjerner slam, kalk og rusk fra eksisterende sentrale varmesystemer for å gjenopprette oppvarmningseffektiviteten og eliminere kjelstøy. Når man iverksetter nye systemer i samsvar med lokale forskrifter og beste praksis, er Cleaner F3 ideell for å fjerne flussrester og annet installasjonsavfall for å bidra til å forlenge levetiden til kjelen og effektiviteten til systemet. Fernox Express-serien bruker Barrier Pressure Pack-teknologi og komprimert luft som drivgass for å spre produktet, og derfor er hele serien ikke-brannfarlig. Drivgassen (komprimert luft) blandes ikke med det aktive produktet, så det er ingen risiko for at luft trenger inn i systemet. Rask og praktisk å bruke – doserer på 30 sekunder – ingen behov for å tømme systemet. Nøytralt, universelt rengjøringsmiddel for forhåndskommissionering av nye og eksisterende varmesystemer. En 400 ml, 100% gjenvinnbar beholder behandler opptil 130 liter systemvann (16 radiatorer) og tilsvarende 250 m2 med gulvvarmesystemer. Kompatibel med alle metaller og materialer, inkludert aluminium. pH-nøytral, ikke-skadelig og miljøvennlig formulering – tilsettes via en radiator, håndklevarmer eller TF1 System Filter.

8525681
Fernox F3 Cleaner, 205 liter

Rensemiddel som fjerner slagg, avleiringer og partikler Behandler 41000 liter system

8525552
Fernox DS40 Descaler og Cleaner 2 kg

DS40 er et rasktvirkende rengjøringsmiddel basert på sitronsyre, designet for å fjerne kalkavleiringer, magnetitt eller svart slam og andre systemforurensninger. Ideell for bruk ved kraftspyling, kan det også brukes for å fjerne kalkavleiringer fra en varmeveksler eller en kjelekomponent separat. Leveres med en flytende nøytraliseringsmiddel. Fjerner raskt kalkavleiringer, svart slam og andre avleiringer. Gjenoppretter sirkulasjonen og forbedrer oppvarmingseffektiviteten. Frittflytende pulver for enkel bruk med kraftspylingsenheter, påføring via F&E-tank eller egnet doseringsbeholder. Endrer farge til gul når produktet er "oppbrukt" – flytende nøytraliseringsmiddel følger med produktet. Kompatibelt med alle systemer med blandet metall, inkludert aluminium. Praktisk å bruke flytende nøytraliseringsmiddel følger med produktet. Benyttes kun på enkeltkomponenter som taes ut av systemet.

8525696
Fernox HP Cleaner 1 liter

8525513
Min side