Skip to main content
Til toppen

Lekkasjetetting

Trykktap i et sentralvarmesystem skyldes ofte små lekkasjer, svettende skjøter eller groper i rørene som er forårsaket av innvendig korrosjon i systemet. Notorisk vanskelig å finne og tette i utilgjengelige områder, en intern lekkasjeforsegler er i stand til å oppsøke og tette mikroskopiske hull effektivt.

Visning
Sorter
Fernox F4 Leak Sealer 500 ml

Stopper små lekkasjer, < Ø 1mm Ideell for å minske trykkfall i lukkede systemer. Leak Sealer F4 er en intern lekkasjestopper utviklet for bruk i et helt sentral varmesystem for å tette små, utilgjengelige lekkasjer som kan forårsake trykktap. Når produktet er spredt i systemet, finner det området der oksygen trenger inn og danner et polymer for å tette hullet. Effektiv innen 1-24 timer etter påføring, har den unike tetningseffektiviteten til dette ledende kjemiske vannbehandlingssystemet vist seg å ikke forårsake blokkeringer eller begrensninger i kjelen eller sårbare systemkomponenter som pumper og sikkerhetsinnretninger. En lekkasje kan bli raskt og effektivt tettet, uten behov for å tømme hele systemet. Ideell for å redusere trykktap i forseglede systemer. Søker ut og tetter utilgjengelige, interne mikroskopiske lekkasjer raskt. Sparer tid og penger på å tømme systemet og reparasjonskostnader. Trygg å bruke – forårsaker ikke blokkeringer i rørledninger eller sårbare kjelkomponenter som pumper, luftventiler og varmevekslere. Designet for å bli værende permanent i systemet – kompatibelt med alle metaller og materialer, inkludert aluminium. En 500 ml gjenvinnbar flaske behandler opptil 130 liter systemvann (16 radiatorer) og tilsvarende 250 m2 med gulvvarmesystemer.

8525459
Fernox F4 Leak Sealer Express 400 ml

Stopper små lekkasjer, < Ø 1mm. Leak Sealer F4 er en intern lekkasjestopper utviklet for bruk i hele sentrale varmesystemer for å tette små, utilgjengelige lekkasjer som kan forårsake trykktap og kjelbrudd. Når den er spredt i systemet, finner produktet området der oksygen trenger inn og danner et polymer for å tette nålehullet. Den unike tetningseffektiviteten til dette ledende kjemiske vannbehandlingssystemet har vist seg å forhindre blokkeringer eller begrensninger i kjelen eller sårbare systemkomponenter som pumper og sikkerhetsinnretninger. En lekkasje kan bli raskt og effektivt tettet, uten behov for å tømme hele systemet. Fernox Express-serien bruker Barrier Pressure Pack-teknologi og komprimert luft som drivgass for å spre produktet, og derfor er hele serien ikke-brannfarlig. Drivgassen (komprimert luft) blandes ikke med det aktive produktet, så det er ingen risiko for at luft trenger inn i systemet. Finner og tetter utilgjengelige, interne mikroskopiske lekkasjer raskt. Rask og praktisk å bruke – doserer på 30 sekunder – ingen behov for å tømme systemet. Trygg å bruke – forårsaker ikke blokkeringer i rørledninger eller sårbare kjelkomponenter som pumper, luftventiler og varmevekslere. Ikke-giftig, miljøvennlig formulering, komprimert luft som drivgass og 100% gjenvinnbar boks. Sparer tid og penger på å tømme og reparere. Tilsettes via en radiator, fylleløkke eller TF1 System Filter – alle adaptere følger med.

8525682
Fernox F4 Leak Sealer 10 liter

Stopper små lekkasjer, < Ø 1mm Leak Sealer F4 er en intern lekkasjestopper utviklet for bruk i HVAC- og lett kommersielle varme- og kjølesystemer for å tette små, utilgjengelige lekkasjer som kan forårsake trykktap og kjelbrudd. Når den er spredt i systemet, finner produktet området der oksygen trenger inn og danner et polymer for å tette nålehullet. Den unike tetningseffektiviteten til dette ledende kjemiske vannbehandlingssystemet har vist seg å forhindre blokkeringer eller begrensninger i sårbare systemkomponenter som pumper, luftventiler og sikkerhetsinnretninger. En lekkasje kan bli raskt og effektivt tettet, uten behov for å tømme hele systemet. Én 10 liters beholder behandler opptil et 2000 liters system med en doseringsrate på 0,5%.

8525976
Min side