Skip to main content
Til toppen

Forebygging

Korrosjonshemmere, ellers kjent som korrosjonsbeskyttere eller sentralvarmehemmere, sikrer sentralvarmesystemer mot dannelse av slam og avleiring. De skadelige effektene av korrosjonsrester kan forårsake kjelestøy, blokkeringer av radiatorer eller rør og varmepumpehavari, samt negativ innvirkning på den totale systemeffektiviteten.

Visning
FERNOX F9 FILTER FLUID+ PROTECTOR 500 ml

Optimaliser og beskytt ditt varme- og kjølesystem med Protector+ Filter Fluid F9 500ml. Denne unike tilsetningen inneholder en aktiv dispersant som sikkert løser opp korrosjon, avfall og avleiringer som sendes til et filter. Protector+ Filter Fluid F9 forbedrer filterytelsen samtidig som det gir full beskyttelse mot korrosjon og kalkavleiringer. Den innovative formuleringen forlenger systemets levetid og opprettholder optimal effektivitet, samtidig som den er miljøvennlig. Vær oppmerksom på at produktet må brukes sammen med et magnetfilter, som for eksempel Fernox TF1-in-line-systemfiltre. Passer for systemer med opp til 130 liter vann (16 radiatorer) eller 250 m² gulvvarmesystemer. Bruk Protector+ Filter Fluid F9 for å sikre langvarig beskyttelse og effektiv drift av ditt varmesystem.

8525663
FERNOX F9 FILTER FLUID + PROTECTOR 10 L

Protector+ Filter Fluid F9 er en avansert inhibitor som inkorporerer dispersantteknologi for utmerket korrosjonsbeskyttelse, kalkinhibering og pH-kontroll i HVAC- og lett kommersielle varme- og kjølesystemer. Laget for bruk med en av Fernox' kommersielle systemfiltre eller lignende, inkluderer denne unike inhibitoren en aktiv dispersant (løsningsmiddel) som hjelper til med trygg innsamling av korrosjonsrester, kalk og andre systemforurensninger gjennom et filter. Den innovative formuleringen forlenger systemets levetid og opprettholder optimal effektivitet. Protector+ Filter Fluid F9 er kompatibel med alle Fernox kommersielle produkter og egnet for bruk med alle materialer og metaller som vanligvis brukes i varme- og kjølesystemer, inkludert stål og aluminium. Én 10 liters beholder behandler inntil et 2000 liters system med en doseringsrate på 0,5%. Den unike inhibitoren og dispersantpakken er designet for å løfte og transportere sirkulerende avleiringer i systemet til et inline-filter for trygg innsamling og fjerning. Må brukes sammen med et systemfilter for førsteklasses beskyttelse mot korrosjon og skala i varme- og kjølesystemer med ulike metaller, inkludert stål og aluminium. Den kan stå permanent i systemet for å fremme renere rørsystemer og opprettholde optimale strømningshastigheter, noe som reduserer risikoen for uplanlagt systemnedetid. Forbedret pH-buffering sikrer stabil systemvann-pH med en optimal pH-verdi på 7–8,5. Produktet har høy ytelse, er ikke-giftig og har lav miljøpåvirkning med godkjenning fra NSF CIAS og Belgaqua.

8525975
Fernox F9 Filter Fluid+ Protector Express 400ml

Spesielt designet for bruk med Fernox TF1 in-line systemfiltre eller lignende filtre, inkluderer denne unike inhibitoren en aktiv dispersant (løsningsmiddel) som har vist seg å bidra til trygg innsamling av korrosjon, avleiringer og kalk via et filter. Protector+ Filter Fluid F9 Express forbedrer ytelsen til et systemfilter samtidig som det gir full beskyttelse mot korrosjon og kalkdannelse. Den innovative og pålitelige formuleringen forlenger også systemets levetid og opprettholder optimal effektivitet, samtidig som den er miljøvennlig. Konsentrasjonsnivåer bør sjekkes som en del av årlig vedlikehold av systemet. Fernox Express-serien bruker Barrier Pressure Pack-teknologi og komprimert luft som drivgass for å spre produktet, og derfor er hele serien ikke-brannfarlig. Drivgassen (komprimert luft) blandes ikke med det aktive produktet, så det er ingen risiko for at luft trenger inn i systemet. Unik inhibitorepakke med dispersant designet for å løfte og transportere sirkulerende forurensning i systemet til et systemfilter for trygg innsamling og fjerning. Rask og praktisk – doserer på 30 sekunder via radiator, fylleløkke eller Fernox TF1 System Filter – ingen behov for å tømme systemet. Må kun brukes sammen med et systemfilter – gir førsteklasses beskyttelse mot korrosjon og kalk i varme- og kjølesystemer med ulike metaller, inkludert aluminium. Designet for å bli værende i systemet permanent. Behandler opptil 130 liter systemvann (16 radiatorer) og tilsvarende 250m2 med gulvvarmesystemer. Forhindrer dannelse av kalk og korrosjon. Høyt effektiv, miljøvennlig formulering.

8525674
Fernox F1 Protector 500ML

Beskytt ditt sentrale varmesystem med Fernox Protector F1 500ml. Dette avanserte produktet forhindrer korrosjon og kalkavleiringer i blandet metall varmeanlegg. Det beskytter mot systemfeil og tidlig svikt i kjele. Protector F1 forhindrer hyppig lufting av radiatorer, reduserer vedlikeholdskostnader og støtter varmepumpe produsentens garantikrav. Dette produktet kombinerer tre typer inhibitører for overlegen beskyttelse. Opprettholder optimal pH-verdi for å forhindre korrosjon og kalkavleiringer. Kompatibelt med alle Fernox-produkter og materialer brukt i varmesystemer, inkludert aluminium. Fernox Protector F1 gir langvarig beskyttelse mot korrosjon og kalkavleiringer i sentrale varmesystemer, uansett type kjele, radiatorer og rørsystemer. Passer for alle vannkvaliteter. En enkelt dose behandler større eiendommer med opptil 130 liter systemvann,16 radiatorer eller 250 kvadratmeter gulvvarme. Lett å påføre via passende doseringspunkter. Årlig kontroll anbefales for langvarig beskyttelse. Sikre effektiviteten til ditt varmesystem med Fernox Protector F1. Beskytt ditt hjem og miljøet.

8525451
Fernox FC1 Inhibitor 20 liter

Langtidsbeskyttelse mot korrosjon og kalkavleiringer Behandler 2000 liter system

8525679
Fernox F1 Protector Express 400 ml

Protector F1 er den ledende inhibatoren på markedet som forhindrer korrosjon og dannelse av kalk i sentrale varmesystemer. Dette høytytende produktet tilbyr overlegen beskyttelse ved unikt å kombinere tre inhibitormidler for organiske partikler, som binder seg til metallet innen varmesystemet for å beskytte mot avfall, sammen med anodiske inhibitormidler som reagerer med systemets metallflater for å danne et beskyttende lag, og katodiske inhibitormidler som kombinerer med hardt vannsalt for å danne et uløselig lag. Fernox Protector F1 inkluderer også forbedret pH-buffering for å sikre at systemvannets pH-nivå ikke synker under 6,5 eller stiger over 8,5 – det optimale pH-området for å forhindre korrosjon og kalkdannelse. I samsvar med lokale forskrifter og beste praksis, og for langvarig beskyttelse av systemet, bør konsentrasjonsnivåene opprettholdes og kontrolleres årlig som en del av kjele- eller systemservice. Fernox Express-serien bruker Barrier Pressure Pack-teknologi og komprimert luft som drivgass for å spre produktet, og derfor er hele serien ikke-brannfarlig. Drivgassen (komprimert luft) blandes ikke med det aktive produktet, så det er ingen risiko for at luft trenger inn i systemet, noe som kunne akselerere fremtidig korrosjonsrisiko. Beskytter mot korrosjon og kalk i sentrale varmesystemer med ulike metaller for å forhindre sammenbrudd og tidlig kjelesvikt. Rask og praktisk – doserer på 30 sekunder via radiator eller Fernox TF1 System Filter – ingen behov for å tømme systemet. Behandler opptil 130 liter systemvann (16 radiatorer) og tilsvarende 250m2 med gulvvarmesystemer. Støtter kjeleprodusentens garantikrav. Høy ytelse, ikke-giftig og miljøvennlig.

8525688
Fernox F7 Biocide 200 ml

Biocide F7 forhindrer bakterieforurensning i gulvvarme med lav temperatur, og kjølesystemer. Biocide F7 bør brukes sammen med Fernox Protector F1 for å tilby full systembeskyttelse mot korrosjon og kalk, og for å opprettholde energieffektivitetsnivåene. Biocide F7 brukes også til å rense og forhindre gjentakelse av mikrobiologisk forurensning som produserer gelélignende avleiringer i ekspansjonskar. Gass som produseres ved gjæring innenfor systemer vil også bli eliminert ved tilsetning av Biocide F7. Forhindrer gjentakelse av gelélignende avleiringer i varmesystemer med lav temperatur, som gulvvarmesystemer, og renser ekspansjonskar. Rask og effektiv virkning – begynner å virke innen 24 timer. Enkel påføring, tilsett via en radiator, håndklevarmer, eller inline systemfilter. Kompatibel med alle Fernox Protectors. Høytytende, dobbelvirkende biocid – desinfeksjonsmiddel og konserveringsmiddel gir både kortvarig og langsiktig beskyttelse. En enkelt 200 ml flaske Biocide F7 behandler opptil 250 m2 av gulvvarmesystemer og 150 liter systemvolum.

8525687
Fernox AF10 Express 280 ml

Universal biocid som forhindrer bakteriell infeksjon Passer for gulvvarmesystemer

8525555
Fernox F2 Boiler Noise Silencer 500 ml

8525454
Fernox Express Inhibitor Test

Rask feltanalyse av alle Fernox Protector-produkter. Denne raske og enkle testen gir øyeblikkelig analyse av Fernox Protectors og andre molybdatbaserte inhibitorer i varmesystemvannet. Én teststrimmel per system, med 50 strimler per beholder. Spar tid og penger med umiddelbar tiltak ved et mislykket resultat. Express Inhibitor Test: Din enkle løsning for varmesystemtesting.

8525977
Min side