Skip to main content
Til toppen

CIMBERIO - et annerledes selskap.

Produksjonsfasiliteter

 

32000

Kvadratmeter

6

Distribusjonssentere

 

100 000+

Ventiler pr. dag

215

Ansatte

 

22 000 000

Ventiler pr. år

HVOR VI BEGYNTE

Året var 1957.
Giacomo Cimberio forstod hva som foregikk rundt seg og så tegn på den økonomiske oppgangen som var i ferd med å treffe Italia etter ødeleggelsene fra andre verdenskrig.
Grunnleggeren av selskapet, som bærer hans navn den dag i dag, bestemte derfor å etterstrebe - kontinuerlig og uansett tilfelle - topp kvalitet ved bruk av den beste teknologien som til enhver tid er tilgjengelig.

HVOR VI ER

Mer enn et halvt århundre senere innser vi at ting egentlig ikke har endret seg så mye.
Verdiene som Giacomo Cimberio grunnla selskapet på ble ført videre til hans sønn Renzo, som videreførte disse verdiene og la dem i hendene til sin sønn Roberto.
I dag er Cimberio et verdensomspennende selskap som lever og arbeider nøyaktig slik det var ment av dets grunnlegger.
Med idealet av kvalitet, stadig vanskeligere å etterstrebe og opprettholde, som mål og verdi.

HVOR VI VIL GÅ

Viktige mennesker og viktige selskaper er i stand til å forvandle vanskeligheter til utfordringer, og kriser til muligheter.
I tider hvor verdensøkonomien har lidd og har fått oss alle til å lide, har Cimberio prøvd å bite tennene sammen og revitalisere seg selv.
De betydelige investeringene som er gjort over de siste årene har gjort Cimberio til et annerledes selskap; mer internasjonalt, enda mer fokusert på å oppnå bedre kvalitet hver dag, mer følsomt og oppmerksomt på sosiale temaer og respekt for menneskene i vår verden.
For dette er vår framtid.

Min side