Skip to main content
Til toppen

Demineraliser systemvannet med magnetic!

Med magnetic vannpåfyllingssystem er du en profesjonell når det kommer til systemvann. magnetic gir deg den nødvendige kompetansen!

Demineralisering optimaliserer systemvannet mot korrosjon!

Korrekt oppfylling av varmesystemer garanterer deg ikke bare sikker drift, men er en fin mulighet til å realisere salg og fortjeneste. Sammen implementerer vi magnetic-metoden.
Vi gir deg kunnskapen, både teknisk og i salg. Uansett om det dreier seg om nye eller eksisterende systemer. Vi har utprøvde produkter som du kan løse ethvert problem med – raskt, profesjonelt og trygt. 

 

Påfyllingsenheter for system-vann
i henhold til VDI 2035
Enkel og rask fylling med opptil 1500 l/t
Sikkert og presist med målecomputere på inngang og utgang
Bytte av medie på byggeplassen
Opptil 2400 liter demineralisert vann ved 20 °dH/35,6 °fH
Avsalting mens den er i drift (sirkulasjonsavmineralisering)

 

basic mobil mini
lettvekteren blant fyllestasjonene  

magnetic basic mobil mini påfyllingsenhet er ideell for serviceteknikere og spesialistbedrifter, som primært ivaretar varmesystemer med lavt fyllevolum.
Fyllestasjonen er praktisk med kompakte ytre mål, brukervennlighet og lav vekt (5 kg uten fylling). Dette er spesielt nyttig for serviceteknikere som utfører påfylling flere ganger om dagen. Den integrerte målecomputeren viser den nøyaktige ledningsevnen til det demineraliserte vannet i utløpet og den indikerer overskridelser av settpunktet med et lyssignal. Den nullstillbare digitale strømningsmåleren garanterer også en nøyaktig logging og fakturering av fyllingen mot kunden.

basic mobil pluss
Praktisk og kostnadseffektiv 

Den hendige fyllestasjonen basic mobil plus er ideell for mobil fylling av små til mellomstore varmesystemer.
Med måling av saltholdighet i utløpet er du alltid på den sikre siden. 

Effektiv vannforsyning og uttakssystem
Overvåking av påfyllingsvannet med en nøyaktig målecomputer  
Nullstillbar digital vannmåler  
Høy påfyllingshastighet 1000l/t   

Fyllingskapasitet opptil 1200 liter ved 20 °dH/35,6 °fH   
Rask mediefornyelse på byggeplassen takket være den praktiske oppsamlingsposen og en stor åpning  
Frostbeskyttelse ved avløpskran  
Lang levetid takket være design i rustfritt stål

profi mobil pluss
Praktisk og enkel

Førsteklasses - profi mobil pluss fra magnetic - gir deg muligheten til å fylle alle typer varmesystem raskt og enkelt. Målecomputeren i uttaket viser deg umiddelbart når den blandede harpiksen er brukt opp. Målecomputeren i innløpet gir deg muligheten til å integrere profi mobil plus i varmekretsen for å avsalte det eksisterende vannet ved hjelp av sirkulasjonsprosessen. (Inline metode) 

Overvåking av påfyllingsvannet ved hjelp av nøyaktige måledatamaskiner i innløp og utløp
Nullstillbar digital vannmåler
Høy påfyllingshastighet 1500l/t

Fyllingskapasitet opptil 2400 liter ved 20 ° dH / 35,6 ° fH
Raskt harpiksbytte på byggeplassen takket være praktisk oppsamlingspose og stor åpning
Frostbeskyttelse ved avløpskran
Lang levetid takket være design i rustfritt stål
Avsalting under drift - inline metode / sirkulasjonsavsalting

Sirkulasjonsavsalting (inline-metoden) 
Avsalte oppvarmingsvann under drift

Med noen varmeovner er det av ulike årsaker ikke mulig å tømme varmesystemet helt.
Her gir profi mobil plus muligheten til å behandle eksisterende oppvarmingsvann ved hjelp av sirkulerende avsalting under drift.

Vi anbefaler også å fylle anlegget med råvann ved fylling av gulvvarme og kun demineralisere varmevannet ved hjelp av sirkulerende avsalting når alle trykktester er bestått. Dette forhindrer at vann som allerede er behandlet må tappes ut av systemet ved lekkasjer. Den andre målecomputeren i innløpet gjør at du og dine ansatte umiddelbart kan avgjøre når oppvarmingsvannet er avsaltet. Dette sparer deg for mye tid ved behandling av varmevannet i eksisterende systemer.


Vannkvaliteten til påfyllingsvannet blir stadig viktigere for moderne varmeteknologi!

Vannmengdene blir større, varmevekslerne blir mer kompakte og følsomme. Den tyske VDI-retningslinjen 2035 tar her et klart standpunkt. Det krever beskyttelse mot kalkavleiringer (ark 1) og beskyttelse mot korrosjon (ark 2). Jo lavere saltholdighet og dermed ledningsevnen til vannet er, jo lavere er sannsynligheten for korrosjon.

 

 

Demineralisert vann samsvarer med både ark 1 og ark 2 i VDI.

NB! Med demineralisert vann under 100 ms/cm kan et 5 ganger høyere oksygeninnhold i vannet tolereres uten å forårsake korrosjonsproblemer.


Magnetic basic mobil mini

Mobil påfyllingsenhet for demineralisering av påfyllingsvann til varme-/kjøleanlegg. 3/4'' utvendige gjenger. Fylles med 6,5 liter ionebytteharpiks.

8526087
Magnetic basic mobil plus

Den hendige fyllestasjonen basic mobil plus er ideell for mobil fylling av små til mellomstore varmesystemer. 3/4'' utvendige gjenger. Fylles med 12,5 liter ionebytteharpiks.

8526088
Magnetic basic mobil pro

Mobil påfyllingsenhet for demineralisering av påfyllingsvann til varme-/kjøleanlegg. 3/4'' utvendige gjenger. Fylels med 12,5 liter ionebytteharpiks. Den hendige fyllestasjonen basic mobil plus er ideell for mobil fylling av små til mellomstore varmesystemer. På grunn av måling av saltholdighet i utløpet er du alltid på den sikre siden.

8526089
Magnetic profi mobil plus

Mobil påfyllingsenhet for demineralisering av påfyllingsvann til varme-/kjøleanlegg. 3/4'' utvendige gjenger. Fylles med 25 liter ionebytteharpiks. Førsteklasses - profi mobil pluss fra magnetic - gir deg muligheten til å fylle alle typer varmesystem raskt og enkelt. Målecomputeren i uttaket viser deg umiddelbart når den blandede harpiksen er brukt opp. Målecomputeren i innløpet gir deg muligheten til å integrere profi mobil plus i varmekretsen for å avsalte det eksisterende vannet ved hjelp av sirkulasjonsprosessen. (Inline metode)

8526091
Visning
Magnetic MBH-12 Demineralization mixed bed resin 12,5l

Mixed bed resin *PREMIUM* - Ionebytte-resin Kvaliteten på resinen utgjør forskjellen i kvaliteten på oppvarmingsvannet. Det er spesielt viktig å ikke gå på akkord her. Derfor leverer vi kun resin av høyeste kvalitetsstandard til deg og dine kunder.

8526095
Magnetic MBH-2 Demineralization mixed bed resin 2,7l

Mixed bed resin *PREMIUM* - Ionebytte-resin Kvaliteten på resinen utgjør forskjellen i kvaliteten på oppvarmingsvannet. Det er spesielt viktig å ikke gå på akkord her. Derfor leverer vi kun resin av høyeste kvalitetsstandard til deg og dine kunder.

8526096
Magnetic MC-1 målecomputer

Målecomputer for magnetic påfyllingsenheter Basic, Profi og NF.

8526105
Magnetic MC-1 målecomputer med tilkobling

Målecomputer for magnetic påfyllingsenheter, med tilkobling Basic, Profi og NF.

8526106
magnetic MBH-6 ionebytte-resin 6,5l

Mixed bed resin *PREMIUM* - Ionebytte-resin Kvaliteten på resinen utgjør forskjellen i kvaliteten på oppvarmingsvannet. Det er spesielt viktig å ikke gå på akkord her. Derfor leverer vi kun resin av høyeste kvalitetsstandard til deg og dine kunder.

8526097
Min side