Skip to main content
Til toppen

HWF - Heating Water Filter

 
 
 
magnetic HWF - Heating Water Filter mobil

For filtrering av systemvann i varme- og kjøleanlegg

Filtrering i stedet for komplett tømming av systemet - Sparer tid og penger - Ingen driftsstans

Systemvann - Enkel og rask filtrering
 
Ubehandlede varme- og kjøleinstallasjoner er ofte utsatt for slam og magnetittavleiringer. For å fjerne disse har rørleggeren ofte kun mulighet til å skylle systemet flere ganger og bytte påfyllingsvannet fullstendig. Denne komplekse prosessen tar først og fremst tid. I tillegg, til tross for flere spylinger, er det alltid litt smuss igjen i rørene. Den nye mobile filterstasjonen fra magnetic, som filtrerer ut av systemvannet, tilbyr et pålitelig og rent alternativ.
Ideell for rengjøring av eksisterende systemer

I tillegg til mikrofilterelementet, består magnetic HWF mobil av et ekstra magnetisk magnetfilter, en kraftig pumpe og en kontroller med differensialtrykkmåler. Alle komponenter er montert på en solid pulverlakkert rammekonstruksjon med hjul slik at stasjonen enkelt kan transporteres til ethvert fyrrom. Det utskiftbare mikrofilterelementet har en enorm skittholdende kapasitet på grunn av det effektive filterarealet på 1 m². Maskevidden gjør det mulig å fange alle partikler opp til en størrelse på 1 µm ut av vannet. De minste magnetittpartiklene som kommer gjennom filterelementet holdes i tillegg tilbake av en høyytelses magnetittseparator. HWF slår seg av automatisk så snart filteret er fullt og et differansetrykk på 1,5 bar er nådd. Filterinnsatsen kan deretter skiftes og separatoren kan rengjøres. HWF kan brukes uten tilsyn, da den danner en lukket krets ved tilkobling.


Visning
Magnetic HWF mobil rensetralle

Mobil filtreringsenhet med sirkulasjonspumpe. Dette produktet kan også leies. Ta kontakt med oss for priser. Oppdag Magnetic: Det innovative, mobile varmefilteranlegget for varmesystemer og klimasystemer. Denne enheten, designet for systemer med 10 kW til 2.500 kW oppvarmingskapasitet, fjerner effektivt jernoksid og rust med høyeffektiv magnet og filterenhet på 1 µm (0,001mm). Den enkle installasjonen og automatiserte styringen gjør vedlikeholdet enkelt. En pålitelig løsning for renere vann i ditt system.

8525864
Magnetic HWF-1 filter 1 my (til rensetralle 8525864)

Filterinnsats for mobil rensetralle 8525684

8525865
Automatisk avstenging med differansetrykkmåler

Det mobile varmevannsfilteret er utstyrt med en elektrisk styreboks for automatisk styring av anlegget. Ved hjelp av signalet slår filterpumpen seg av automatisk ved maks. differensialtrykk. På grunn av det enkle filterbyttet er filteret klart til bruk igjen på kort tid.

Ubrukt filter til venstre

 

Brukt filter til venstre

Min side