Om vannbehandling

FERNOX vannbehandling – Merverdi for din kunde og forbedring av ditt faglige omdømme!

problemhus_s_hAvleiringer og annen forurensning har stor innvirkning på funksjon og effektivitet i vannbårne varmesystemer. Ved hardt vann over 200 ppm bør slike anlegg være kjemisk behandlet for å redusere bl. a. kalkavleiringer. Kalkavleiringer forverrer levetid og energieffektivitet i et sentralvarmesystem betydelig.

Et vannbasert varme- eller kjøleanlegg består av flere metallkomponenter som er i kontinuerlig kontakt med vann, dermed vil dette korrodere umiddelbart dersom det ikke blir gjort forebyggende tiltak. Dette vil i første omgang redusere effekten av anlegget og i verste fall resultere i at varmeanleggets komponenter havarerer.

Opplever du dårlig effektivitet i varmeanlegget ditt? Årsaken er trolig korrosjon og avleiringer.
Har du installert ny varmepumpe eller skal du skifte komponenter i ditt eksisterende system? Rens anlegget for korrosjon og avleiringer før igangsetting av kostbart
nytt utstyr.

Det er viktig også etter rens at anlegget beskyttes motFernox_signatur
korrosjon og avleiringer, slik at ikke korrosjonsprosessen
får gjenta seg.

Cimberio tilbyr nå Fernox vannbehandlingsprodukter. Disse beskytter maskinvaren i varmesystemer ved å gi full beskyttelse mot korrosjon, kalk og mikrobakteriell forurensning. Vi kan også tilby rene varmeoverførings-medier med eller uten frostvæske samt annet relevant utstyr.

Fernox’ produktspekter forbedrer varmesystemers effektivitet og forlenger systemers levetid. Ekstrabonus for montører er spart tid ved å bruke en pakke med produkter for å sikre riktig pre-innjustering. Dette bringer merverdi for kunder og forbedrer installatørens faglige omdømme.

Fernox’ innovative produkter –som er formulert og pakket på en økologisk forsvarlig måte – bidrar til å forbedre energieffektivitet og hjelper bedrifter og husholdninger til å redusere sine karbonutslipp.

Kontakt oss!