Cimberio presenterer SMARTCIM på CES 2018 i Las Vegas

Publisert desember 20, 2017

Cimberio vil sammen med sitt amerikanske datterselskap presentere en internasjonal forhåndsvisning av fordelene som følger av integrasjonen av enhetene som genererer den økte intelligensen som forvaltes av SMARTCIM på nye og eksisterende systemer. Våre ingeniører vil illustrere de oppmuntrende resultatene som kommer fra anvendelsen av matematiske modeller av dynamisk simulering utført i våre simuleringslaboratorier og resultatene av testene på Space Center i Andøya. Nye prestisjefylte partnerskap vil også bli annonsert i tillegg til de som allerede er annonsert med det kanadiske selskapet Mnubo, leder innen dataanalyseteknikker, og med Enersem, en spin-off av Energifakultetet på universitetet Politecnico di Milano.

De store globale aktørene innen elektronisk innovasjon møtes i Las Vegas fra 9. til 12. januar 2018

Internett av ting, robotteknologi, bilindustri, høyteknologiske løsninger dedikert til forbrukermarkedet, 5G-tilkobling, alternativ energi: dette er temaene til Consumer Electronic Show i Las Vegas 9. til 12. januar 2018. For årets utgave har arrangørene kunngjort store nyheter. Den viktigste internasjonale messen i denne sektoren vil være for første gang, med utvidet messeområde på 2,5 millioner kvadratmeter, huse et område helt dedikert til smarte byer (Smart Cities), og Cimberio vil være det eneste italienske produksjonsfirmaet som representerer det beste av italiensk teknologisk framskritt.

SMARTCIM har blitt utvalgt av Europa-kommisjonen blant de 15 beste prosjektene som skal presenteres i Las Vegas. Etter å ha samfinansiert det gjennom Horizon 2020-programmet, har Kommisjonen vært spesielt imponert over potensialet i systemet for overvåking og optimalisering av HVAC-systemer i bygninger som, takket være de mange teknologiske innovasjonene som er introdusert, maksimerer klimakomfort, oppnår enestående miljø og innfrir framtidas mål for energisparing.

På CES i Las Vegas vil det være 4000 utstillere som vil ønske 170.000 besøkende fra 150 land velkommen til å demonstrere at teknologi virkelig kan forbedre kvaliteten på våre liv.

For tiden lever over halvparten av verdens befolkning i byområder, og FN forutsier at de innen 2050 blir to tredjedeler. Dette er grunnen til at messedirektør Steve Koenig involverte Europa, hvor arbeidet med å bevare energi, beskytte miljøressursene og redusere risikoen forbundet med klimaendringer faktisk er kommet mye lenger enn i USA, hvor hovedfokus har vært på transport og mobilitet.

Se mer på www.smartcim.it.