Hva mener du om Cimberio, helt ærlig talt?

Publisert desember 9, 2014

Det er hundrevis av mennesker som har meninger om oss som firma og om våre produkter. Disse meningene har jeg et ønske om å få inn på min epost.
Jeg tenker ofte på hva våre kunder egentlig mener om oss og om våre produkter. Vi bruker store summer på markedsarbeid, men det er sjelden vi kan måle vår innsats på en troverdig måte. Jeg skulle gjerne tatt imot 20 eposter daglig dersom vi kunne få konstruktive tilbakemeldinger på hvordan vi kunne bli enda bedre.

Tilbakemeldinger
-Jeg ønsker tilbakemeldinger først og fremst fordi vi vet at det alltid er et forbedringspotensial.
Hva kan Cimberio gjøre innen de ulike arbeidsområdene?
Hva kan vi bli bedre på?
Forholder vi oss til våre kunder på rett måte?
Hvordan blir vi oppfattet?

Under VVS dagene
fikk vi svært mange positive tilbakemeldinger. Slik sett var messedagene på Lillestrøm svært hyggelige for oss som sto på Cimberio-standen. Mange kunder ønsket å høre nyheter, hvilke planer vi hadde for neste år og om det kom nye, spennende produkter både i ventilmarkedet og innen vannbehandling.  Vi fikk også et innblikk i våre kunders hverdag og hvordan de så på markedssituasjonen.

Vi lytter gjerne
Jeg vet at man blir klokere av å lytte enn å snakke. Derfor er det viktig med møteplasser der vi kan gi hverandre ros og ris. Først og fremst ønsker jeg at du som leser dette kan bruke noen minutter på å gi vårt firma konstruktiv tilbakemelding på hvordan du opplever oss som firma og dine tanker om de produktene vi selger.

Er det produkter du savner, har du innspill til forbedringer?
Send meldingen til oss. Vi lover at vi tar hver eneste henvendelse på alvor.
Samtidig er det viktig for oss at du står for det du mener, slik at vi slipper anonyme meldinger.
-Vi tåler konstruktiv kritikk. Uten dette blir vi selvgode. Vi vet at vi har noe å hente i samarbeid med våre kunder.
Ved å gi oss konstruktiv tilbakemeldinger kan vi bli bedre, og du som kunde kan få dine ønsker og krav oppfylt dersom vi blir gjort oppmerksom på dine innspill.
Jeg tror det kan komme noe godt ut av dette nå ved overgangen til et nytt år. Så benytter jeg anledningen til å takke for samarbeidet i 2014, og mitt håp er gode relasjoner og mange møteplasser også neste år.

Min epostadresse er forøvrig so@cimberio.no