Vi vil selge trygghet

Publisert desember 3, 2014

27.05.14: Jeg mener det gamle ordtaket om at «du får det du betaler for» fortsatt gjelder. I vår hverdag i Cimberio er vi veldig opptatt av å levere en god vare til riktig pris. 

Vi vil etterleve våre kunders ønske ved å produsere de beste varene til en markedstilpasset pris.
Vi kan diskutere pris, men vi diskuterer aldri kvalitet. Vi har nok av dem som selger en annen kvalitet. Noen må stå for kvalitet og et høyt nivå i bransjen. Vi ønsker å være en garantist for god kvalitet.

Kopienes marked
Det finnes kunder som bestiller kopier, som lager kopier og som selger kopier. Den dagen flertallet av aktørene i vårt marked satser på et liv med kopier vil markedslederne bli borte. Da blir også innovasjonen borte. Hvem skal man da kopiere?
Derfor kjemper jeg for at vi aldri skal gå på akkord med kvalitet. Jeg håper vi kan danne et slagferdig lag i norsk næringsliv der vi slår ring om kvalitet og innovasjon.

Vi vil selge trygghet 
Mange kopier er bra nok, men Cimberio produserer varer som er mer enn bra nok. Vi skal ikke bare selge varer. Vi skal selge trygghet. De testinstansene vi benytter oss av bekrefter at vi leverer kvalitet.

Blyfritt
De nyeste seriene med blyfrie kuleventiler holder høy standard. Da vi begynte med dette var det ukjent for de fleste i Skandinavia. I løpet av kort tid er det blitt en folkesnakkis og en rekke produsenter er i gang med produksjon av sine varer med blyfri messing.
Som markedsleder vet vi at vi nok en gang vil bli kopiert. Denne gang vil det ta litt lengre tid, fordi produksjonen er litt mer krevende. Enn så lenge er vi først og størst. Så får de andre komme etter, men det er vi som er originalen, og en kopi kan aldri bli bedre enn sin original. Det skal vi leve på!

Vennligst fra Sture