9894 besøkte VVS-dagene 2014

Publisert november 3, 2014

24.10.14: Totalt 9894 besøkte VVS-dagene 2014. For to år siden deltok til sammen 9600 på VVS-dagene. Direktør for VVS-dagene, Hanne Ninnia Teigen Gjerde, er svært godt fornøyd med deltaker-tallet.

Cimberio deltok denne gang på det som karakteriseres som Norges største og viktigste møteplass for vvs-bransjen. VVS dagene ble arrangert onsdag, torsdag og fredag denne uken. Hele 218 utstillere deltok på messen, mot 212 i 2012.
– Det er gledelig at flere utstillere har kommet inn, og dette har selvsagt også påvirket besøkstallet. Og vi er godt fornøyd med tallene, spesielt tatt i betraktning at noen få, men store aktører ikke kunne delta i år, sier direktør for VVS-dagene, Hanne Ninnia Teigen Gjerde.

Totalt 9894 besøkte VVS-dagene 2014. I 2012 deltok til sammen 9600 på VVS-dagene.
– Det er en liten økning målt mot messen i 2012 og det beviser at VVS-dagene fortsatt har en sterk posisjon i markedet, understreker Teigen Gjerde.Arrangøren er allerede i gang med planleggingen av VVS-dagene 2016.
– Og årets messe har gitt oss et veldig godt grunnlag å bygge videre på, sier hun.
Vi legger til at tilstrømningen til den store Cimberio-standen var upåklagelig. Åpningsdagen var travlere enn ventet for Cimberio-teamet som er stolt over sin oversiktlige og romslige stand. Her kom merkevaren Cimberio tydelig fram, og en rekke produkter er stilt ut, slik at besøkende kan «få ta på» både ventiler og annet utstyr.
Torsdag og fredag var det også flust av rørleggere, konsulenter og prosjektledere for en rekke store selskaper. Hos Cimberio handlet det mest om innreguleringsventiler og Fernox-produkter.
-Årsaken til dette er nok at vi selv har formidlet et konsentrert budskap i ulike tidsskrifter og på egne nettsider. De som kommer til oss har hørt om, lest om eller blitt anbefalt å komme til vår stand, sier Per Erik Raasok.

Antall besøkende pr. dag:
Onsdag: 1951, Torsdag: 3781, Fredag:  4162. Totalt: 9894